Rólunk

Rólunk

A Zempléni hegység nyugati lábánál helyezkedik el Regéc, ez a 800 éve alapított 120 lelkes kicsiny település. Regéc község központjában található a Veronika Vendégház.
A vendégházat 12.000 m² területű park veszi körül, melyben szalonnasütők, grillező főzőhelyek találhatók. A szépen kialakított pihenőhelyek, kilátó és a játszótér is segíti a gondtalan kikapcsolódást. A parkban medence, pingpong asztal, minigolfpálya, lengőteke, szalonna sütők,napernyők, napozó ágyak, állnak vendégeink rendelkezésére.
 

A vendégházban 4 apartmanban és 2 szobában,  egyszerre 16 fő tud kényelmesen pihenni. Minden szobához illetve apartmanhoz TV és zuhanyzós fürdőszoba tartozik, a is.
Sátorozási lehetőséget nem biztosítunk.

Elhelyezés

  • 1 db 2+2 ágyas 2 szobás apartmanban
  • 2 db 2+1 ágyas 2 szobás apartmanban
  • 3 db 2 ágyas szobában

Ellátás

Szintén a földszinten helyezkedik el az étkező. A ház önellátó.
A 32 m²-es étkezőhöz tartozik egy konyhasarok, mely hűtővel, mikrohullámú sütővel, 4 főzőhelyes elektromos tűzhellyel, 16 fő részére étkészlettel, evőeszközökkel, a főzéshez szükséges edényekkel felszerelt.

A kertben négy szalonnasütő és grillező áll kedves vendégeink rendelkezésére, összesen 16 fő részére.
A sütőkhöz eszközöket (három méretű bogrács, grill-lapok, nyársak, klf. eszközök, tűzifa) biztosítunk.
 

Ha meleg ételt szeretne, a következő információkkal segítjük.


 

Szolgáltatások

Vendégházunkban  zuhanyozós szobák, TV a szobában, játszótér, pingpongasztal, lengő teke, minigolf pályák, szauna, medence, zárt parkoló található.
Részletesen szolgáltatásaink menüpontban.

Programok

Kirándulások:

  • Regécről Sárospatakra, Sátoraljaújhelyre, a Tokaji borvidékre
  • Szlovákiába, Kassa nevezetességeinek megismerésére
  • Telkibánya, Kéked, Háromhuta, Füzér, Hollóháza településekre

A környék látnivalói

Regéc:

Ezen a vidéken a geológiai értékek kedvelői igazi csemegét találhatnak. Itt keresztezik egymást a kék-zöld-piros túra útvonalai.A túra útvonalakon csodálatos környezetben el lehet jutni Telkibánya, Kéked, Háromhuta, Füzér, Hollóháza településekre. Regéc nagy vonzereje a Regéci vár, mely építésének pontos évét nem ismerjük, de a történelmi leírásokból kitűnik, hogy az 1285. évi tatárjárás idején már állt. A vár tulajdonosai gyakran váltogatták egymást, míg végül I. Rákóczi Ferencnek sikerült megszereznie. Az 1676-ban született II. Rákóczi Ferenc is itt töltötte gyermekéveit édesanyjával, Zrínyi Ilonával.
 

Megtalálhatók itt a csodálatos tölgyes-, gyertyános-, bükkös erdők is. A tavasz első hírnöke, a hóvirág után sorra nyílik a galambvirág, a bogláros és erdei szellőrózsa. Ezek mellett számos színes virág tarkítja a mezőket. Nem szabad megfeledkeznünk a gombákról sem, hiszen a Zempléni hegységben nagyon sok és igen finom gomba található.